Продължаваме да поддържаме вашето креативно настроение с още очарователно нетипични начини, по които можете да разнообразите ежедневната си обстановка. Ако трябва да бъдем напълно честни, няма по-подходящи от стъклените съдове, стане ли дума за освежаване на сивото еднообразие. Елегантният им, изчистен вид придава изискана и непринудена атмосфера. Но за какви съдове точно става въпрос? Може би стъклени буркани? Дори ще си позволим да включим коркови тапи! Ако всичко това ви звучи интригуващо, значи практичните предложения, които сме ви приготвили, ще са от полза!

  1. Саксии от стъклени буркани

От дамска гледна точка, знаем, че грижата за цветята и техният външен вид е един от основните приоритети в домакинството. Затова алтернативата да заменим старите пластмасови саксии със стъклени такива, ни се струва доста подходяща. Достатъчно е да се сдобиете с голям прозрачен буркан, с широко гърло, в който да сложите избраното цвете с неговата пръст. Получилият се краен резултат представлява малка, но забележима промяна, която със сигурност ще се хареса на вашите гости.

  1. Персонализирани бурканчета за вашата стока

Едно от многото предимства, които ще забележите в нашия сайт, са вариациите от начините за пакетиране на вашата стока, малка или голяма. Затова и привидно нетипичните начини за нейното опаковане, не представляват проблем за нас. Сега можете да персонализирате вашите продукти, които използвате всеки ден, съвсем лесно, слагайки ги в едно от нашите стъклени бурканчета, разнообразни по вид, големина и дизайн. Може да облепите повърхността на нашите буркани, да нарисувате нещо по тях с, или да напишете цяло пожелание само с металикови маркери, както ви показахме в миналата статия. Напълно подходящи са за подарък по случай идните празници!

  1. Поставка за съдове от коркови тапи

Последният малък хак, който споделяме, е ръчно направена поставка за съдове. За целта са ви нужни единствено коркови тапи и малко лепило. Ако не сте събрали няколко тапи от използвани бутилки, прегледайте сайта ни за помощ! Подредете корковите тапи една до друга, вертикално или хоризонтално, и ги залепете една за друга със здраво лепило под ръка. Издръжливият материал, от който са направени, позволява да не се мокри, нито да се разпадне лесно. Подходящ е и за поставяне на горещи съдове!

Надяваме се, че отново сме били полезни с новата доза съвети за разчупване на вашата рутина. Както можете да забележите, не са нужни прекомерни усилия, нито специални умения за целта. Нужно е само да държите ума си отворен дори и за най-нетипичните идеи. А най-хубавата новина е, че нашият сайт се грижи за удобството да намерите предложените материали, дори и да не ги откривате наблизо!