Изложението Interfood & drink- едно незабравимо преживяване!

Днес насочваме вниманието ви към нещо малко по-нестандартно, но със сигурност заслужаващо цялото ви вълнение. Имахме честта да бъдем част от събитието Interfood & drink, което се състоя в началото на октомври (05.10-08.10.22г. ). Обменихме ценни контакти, говорихме с производители и клиенти, и успяхме да предложим голяма разновидност от асортимента си. Намираме за изключително приятно да споделим, че ни се отдаде възможността да сключим сделки и трайни партньорства с различни колеги. С удоволствие представяме няколко интересни моменти!

грил пакети на едро

Иновативните „грил“ и SUP пакети

Като за начало, представихме новите за българския пазар опаковки за топла храна „грил пакет“. Интригуващото при тях е самата им форма, която позволява да стоят прави, качественият им цип и иновативната възможност да бъдат затопляни във фурна и микровълнова. Забелязахме, че торбичките SUP също пробудиха вниманието на  доста клиенти, поради това, че спестяват труд и време, като удобството им е, че не се нуждаят от специална кутия за опаковане.

bag in box / sup

Тапи от синтетичен корк

Не е изненада, че следващите популярни продукти на показ бяха тапите от синтетичен корк, които вече се използват от все повече производители. Причините за това са стерилните материали, от които са изработени. Позволяват на бутилката да бъде съхранявана, както вертикално, така и хоризонтално без опасност от разливане. Освен това не могат да бъдат разрушени, нито лесно отваряни.

Бързо добавяме, че ви запознахме и с известните ни алуминиеви капачки с резба, готови за моментална употреба, без използването на машина!

тапи от синтетичен корк на едро
бутилки на едро

Нашите буркани и бутилки

Радваме се да заявим, че гвоздеят на изложението бяха запитванията във връзка със стъкления амбалаж, като например нашите буркани, бутилки за сок, вино и разнообразие от много други. Както знаем, не е тайна, че традиционното стъкло е най-подходящият продукт за съхранение на различни храни и напитки и бяхме поласкани от многообразието на вашите въпроси.

Останалите производители

Неизменна част от преживяването беше и присъствието на останалите производители, които не само ни вдъхновиха, но и обмениха ценния си опит с нас. Удоволствие беше да се запознаем с тях!

Скъпите ни клиенти

И накрая, но не на последно място, почувствахме се истински заредени от нашите клиенти и от топлото им отношение спрямо изложените продукти. Благодарим за проявения интерес, неимоверното доверие и искрено се надяваме да сме били полезни!

Подобен вид интеракции ни помагат да продължим развитието си и да сме полезни в бъдещи сътрудничества. Силно вярваме, че това изложение беше едно от многото по-нататъшни такива. Нямаме търпение да видим какво предстои!